Belangstelling?

Als bewoners zoeken we mensen die zich willen inzetten voor een goede sfeer en leefomgeving in ons project, en ook bereid zijn om deel te nemen aan gezamenlijke activiteiten die daartoe bijdragen, zoals de tuindagen.

Heb je na het lezen van de informatie op deze pagina’s belangstelling gekregen voor Het Middelblok?  Wil je met ons kennis maken?

E-mail ons op centraalwonenmiddelblok@gmail.com

Hoe werkt de procedure?

Als belangstellende krijg je een contactpersoon toegewezen, die je uitnodigt voor een kennismakingsgesprek en rondleiding.

Als je kiest voor het belangstellendentraject, dan word je uitgenodigd voor verschillende activiteiten.

Na het afronden van drie activiteiten, word je uitgenodigd voor een gesprek waarin gekeken wordt naar je motivatie.

Als dit gesprek bevredigend verloopt, word je voorgedragen als kandidaat-bewoner, waarna je je kunt inschrijven als lid (€ 15 per jaar) en op de wachtlijst wordt geplaatst. Ook nu wordt blijvende participatie van je verwacht.

Als er een huis vrijkomt en je komt in aanmerking voor de betreffende woning, dan kun je je belangstelling kenbaar maken.

Er vindt een gesprek plaats met drie kandidaten die belangstelling hebben voor de woning. De inschrijfdatum is daarbij bepalend voor de volgorde. De kandidaat die het best in het betreffende cluster past, krijgt de woning toegewezen. Bij gelijke geschiktheid beslist de plaats op de wachtlijst.

Meer weten? Klik hier voor de FAQ, of Veelgestelde Vragen.

Je kunt ook nog eerst eens rondkijken op onze Facebookpagina. 

Privacyverklaring
Nergens op deze site wordt je gevraagd persoonlijke gegevens zoals naam, e-mailadres of telefoonnumer in te vullen. Ook worden er door ons geen cookies verspreid of geplaatst. Deze site is louter opgezet om je door middel van woord en beeld informatie te verstrekken over het woonproject Centraal Wonen Zwolle ‘Het Middelblok’.